RSS

Momiji Dolls

06 Apr

Probabil vă întrebați ce or fi aceste Momiji Dolls? Cred ca cel mai bine ar fi să vă arăt, apoi să vă povestesc mini-istoria lor.

Momiji Love ;3

cute overload?

 

Precum vedeți, ele sunt niște păpușele din rășină naturală, inspirate din păpușile tradiționale japoneze Kokeshi. Inițial, acestea erau făcute exclusiv din lemn, dintr-un trunchi și un cap mai mare, cu mici detalii gravate pe ele.

Image

Adorabile, nu? Ei bine, in 2005, Momiji Dolls s-au hotărât să scoată pe piață versiunea contemporană, care diferă nu numai prin materialul din care sunt confecționate, ci și printr-o mică scobitura la baza trunchiului, unde este inserat un bilețel pe care poți scrie un mesaj. În Japonia – și restul lumii de altfel – acestea sunt folosite ca daruri pentru prieteni, de aceea mai sunt numite si Momiji Friendship Dolls – adică păpușile prieteniei. De asemenea, designul lor este adesea făcut de către studenți de la școlile de artă.

San Francisco resident, Bibi Button is a little hipster. However you shouldn't mistake her for a case of style over substance. Bibi also loves a healthy dose of geekery and she's a culture vulture too. You'll find her with her nose in a novel or wide-eyed at an art gallery. She loves photography, playing her piano, old jazz records and planning her next city break.

 ”Nu pozeee!”

 

Aceasta este primul meu Momiji! Ea este cam timidă când vine vorba de poze, deci a fost cam dificil sa o prind în starea ei naturală. Este simpatică foc, îi place muzeul Guggenheim și să cânte la pian. Să nu credeți că am înnebunit acum și că i-am creat o poveste întreagă, acestea sunt prezentate atât pe cutia în care vin, cât și pe site-ul lor, lovemomiji.com.

Strawberry Momiji

  yummy~

Următoarea achiziție în materie de Momiji o să fie cu siguranța acesta, asta dacă îl mai găsesc pe undeva desigur. Dacă vă plac și vouă, îi puteți găsi în magazinul Colors, cel de lângă C.N. Sf. Sava (București), sau pe str. Gen. Eremia Grigorescu (pe lângă piața Lahovari), sau dați comandă pe net 😀

 

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on April 6, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , ,

One response to “Momiji Dolls

  1. Olivian Stiuler

    April 7, 2013 at 1:38 PM

    Ce tare mi se pare ideea, super drăguț și filmulețul de pe site-ul lor!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: