RSS

New Start & EECC 2013

02 Apr

De-a lungul timpului am avut diverse bloguri pe care fie nu le-am updatat constant, fie nu am vrut sa fie publice din varii motive, însă mereu am considerat că sunt un fel de bloggeriță undercover.

Când am văzut că a mea facultate are sub acoperișul sau o multitudine de bloggeri simpatici și că defapt comunitatea de bloggeri în sine din București e în continuă creștere, mi-am spus că acum este timpul să îmi pun la punct blogul vieții într-un mare sfârșit. Țin să îi mulțumesc Gabrielei, care m-a cam împins de la spate 🙂

Acestea fiind spuse (scrise) vreau sa vă povestesc cum a fost la prima ediție East European Comic Con, sau EECC!

În primul rând, mă bucur că apar din ce în ce mai multe evenimente de acest fel la noi, și îi felicit pe toți cei care au luat o inițiativă in acest sens, deoarece cu toții ar trebui să știm că nu este deloc ușor sa organizezi un eveniment de așa mare amploare.

Din păcate nu am apucat să vizionez concursurile de cosplay, însă aștept cu nerabdare postarea unor video-uri cu ele pe Youtube, întrucât am văzut în cadrul incintei o groază de costume superbe. Cu această ocazie am participat și eu la primul meu concurs ”public” – dacă îl pot numi așa – un concurs quiz, cu întrebări din seriale, filme, jocuri, anime, etc. Nu am reușit sa ma calific in finală, însă m-a bucurat mult că mi-a picat o întrebare din jocul meu preferat, ”Monkey Island”, iar per total a fost o experiența super, dar scurtă. La anul o să  îmi invăț din timp! 😀

Dacă pe la sfârșitul primei zile eram puțin supărată pentru că uitasem complet sa îmi iau bilete pentru panel-uri, lucrurile nu au rămas așa, întrucât am reușit să îl prind pe Finn Jones în trecere și să fac o poză cu dânsul! Cum e să fii la locul potrivit, în momentul potrivit!

Sugar and Loras ;3

  Sugar and Loras ;3

Țin să menționez că l-am prins pe bietul om în timp ce își lua de mâncare cu o parte din staff, însă a fost extrem de prietenos si deschis si zâmbăreț atunci când l-am întrebat dacă ar face o poză cu mine și pur și simplu deborda de energie, cu toate că practic l-am prins în pauza sa. Asta m-a făcut sa regret și mai mult ca nu am fost la panel-urile sale, mai ales când am auzit ca este fan Adventure Time și că posedă si el un kigurumi.

A doua zi am venit costumată – cred că e cam mult zis costumată, dar mă rog – în varianta hipster a lui Daenerys Targeryan, pentru a fi în temă cu convenția – cu toate că doar căutam o scuză plauzibilă pentru a purta acea perucă superbă.

Princess BubbleGum & hipster!Daenerys

  Princess BubbleGum & hipster!Daenerys

Prietena mea se costumase în Princess Bubblegum din Adventure Time. Îmi păru un pic rău că am abandonat aici costumul meu de Fionna, însă mai trebuie lucrat la el.

Per total pot spune că a fost tare la Comic Con, iar tot evenimentul a fost de succes – se poate observa și după numărul imens de vizitatori. Mi-au plăcut mult standurile de la Aleea Artiștilor, iar pe viitor sper să fie câți mai mulți participanți și acolo. De asemenea sper ca la anul să existe mai mult merchandise Doctor Who. Defapt sper să existe mai mult merchanside punct. 😀

Și desigur nu ar trebui uitat nici prezentatorul acestei editii de EECC, Shookie, venit din Norvegia, care a făcut o treabă excepțională pe tot parcursul convenției!

Iar aceasta fu prima mea postare! Vă mulțumesc dacă ați citit pană la sfârțșit! ❤

 

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on April 2, 2013 in Events

 

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: